Eilen illalla lähdettiin ajamaan kohti pohjoista, ja tänä aamuna saavuttiin perille Leville. :) Asuntoautossa Onni vietti matkansa penkillä nukkuen, muutamia kertoja pysähdyttiin ja viimeinen pysähdys ennen Kittilää olikin superkiva, kun lunta oli paljon! :D Mukana meillä on vain Onni ja Walle, Topi jäi kotiin kun kolme koiraa reissussa on vähän hankala ja Topi on kovin taipuvainen vahtimaan liikaakin, Levin keskustassa sijaitsevaan mökkiin se ei ehkä sovi.. Onhan tässä omat etunsakin, pysähdyksillä saatoin päästää Onnin ja Wallen vapaaksi ja ne saivat purkaa energiaansa ja haistella vapaasti, Topin irtipito kun ei ole mahdollista lähellä tietä. Yöllä tosin liikennettäkin oli niin vähän, että ei huolettanut sekään.

Aamulla kesti hetki ennen kuin löydettiin oikea mökki, mutta löytyihän se lopulta :D Ja tilaa täällä on yllinkyllin, 8 henkilön mökki jossa 4 huonetta, jokaisessa 2 sänkyä + olohuoneessa vuodesohva. Sain itselleni vallattua toisen yläkerran huoneen, ja luonnollisesti ylimääräiselle sängylle keksin käyttöä; pitäähän Onnin päästä viereen :) Viikko meidän olisi tarkoitus täällä olla, joten kuulumisia yritän kertoilla sitä mukaa kun jotain jännää tulee. :D

Päivän mittaan ollaan käyty ulkona useita kertoja, kuviakin on tullut jonkin verran otettua ja tähän loppuun laitan niistä onnistuneimpia. :) Osa on otettu hämärän aikaan ja laatu sen mukaista.


Näin hyvin uni maittoi illalla lenkkeilyn ja ruokailun jälkeen. =)