Edellisestä kirjoituksesta onkin taas vierähtänyt tovi, niin se aika vaan menee ja olisi muutakin tekemistä kun kirjoitella. :) Viimeaikoina emme ole tehneet mitään erityisempiä, tavallisia tokotreenailuja iltaisin ja lenkkejä iltapäivisin. Pari kertaa tosin olemme käyneet lenkillä ystäväni ja hänen sekarotuisen koiransa Essin kanssa, Onni onkin tykännyt hurjasti tyttöseurasta.. :D Monta kertaa on pitänyt ottaa kamerakin mukaan, että saisi kaveruksista yhteiskuvan, mutta en ole sitten ottanut kun sitä joutuisi kuitenkin koko lenkin raahaamaan mukana. Viimeksi yhtenä iltana kävelimme 9km lenkin porukalla ja alkumatkasta Onnia kiinnosti vähän turhankin paljon Essi, sillä nimittäin alkoi juoksut jokin aika sitten. Loppumatkasta Onni kuitenkin rauhoittui jo ja malttoi kävellä omissa oloissaan. :) Nyt täytyykin pitää pieni tauko ja odotella että Essin juoksut menevät ohi, jospa Onnikin taas löytäisi korvansa sitten kun ei ole ihanan tytön tuoksuja päätä sekoittamassa...

Tokon suhteen ollaan itseasiassa otettu pientä takapakkia kun ei pieneen hetkeen olla ihan tosissaan treenattu, sivulletulo ja seuraaminen olivat aikalailla unohtuneet. Niitä ollaankin nyt päivittäin treenattu ja sivulletulo alkaa jo muistua mieleen, seuraaminen on muuten hyvää, mutta koira kulkee vinossa, eli asentoa on harjoiteltava vielä paljon. Maahameno sen sijaan on varmistunut kovasti ja tullut yhä nopeammaksi toiminnoksi, paikkakin on jonkinverran parantunut.

Yhtenä päivänä tuli taas kuvailtua koiria, joskin keli oli sen verran huono illan alkaessa pikkuhiljaa jo hämärtyä, että eihän niistä(kään) kuvista mitään täydellisiä tullut. :)